Persuitnodiging lancering eerste nummer Jij&iK magazine

21 juni 2013 Press releases

Uitnodiging/ Pers

 

PRESENTATIE EERSTE NUMMER JIJ&IK MAGAZINE

 

TOURIST OFFICE, ALBLASSERDAM

VR 28 JUNI, AANVANG PERS 17:45

 

 

 

Graag nodigen wij u uit voor de feestelijke lancering van het eerste nummer van Jij&iK magazine, 28 juni aanstaande in het Tourist office, Zuiderstek 1, Alblasserdam.

 

 

Met gepaste trots wil de redactie van Jij&iK magazine aankomende vrijdag haar eerste nummer presenteren aan pers en genodigden. Hierbij zullen zij worden ondersteund door Burgemeester Blase, die het magazine uit zal reiken aan een speciale BN-er.

De BN-er is in dit geval geen Bekende Nederlander, maar een Bijzondere Nederlander; Casper de Gans. Casper is 8 jaar en ambassadeur van stichting Energy4All. Deze stichting zet zich in voor mensen met een energiestofwisselingsziekte, een levensbedreigende zeldzame aandoening waardoor kinderen bij de geboorte worden getroffen. Casper heeft voor het eerste nummer van Jij&iK magazine top-ambassadeur van stichting Energy4All, Jochem van Gelder, geïnterviewd over zeldzame aandoeningen en zijn ambassadeurschap.

De burgemeester van Alblasserdam, dhr. Blase, zal het eerste nummer van het Jij&iK magazine aan Casper overhandigen. Zowel Blase als stichting Energy4All zijn sinds de oprichting van het magazine al zeer betrokken bij de dames die het blad geheel vrijwillig in elkaar zetten. Voor de redactie betekent het veel dat deze twee bijzondere mensen bij de lancering aanwezig zullen zijn. Hoofdredactrice Joyce Schaper vertelt: "We zijn ontzettend trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Maar we willen Jij&iK nog veel groter en bekender maken. We willen zoveel mogelijk mensen bereiken en helpen in hun zoektocht. Dat is waar het ons om gaat. Kennis en ervaring delen is zo belangrijk voor mensen die met een zeldzame ziekte te maken hebben. Dat stichting Energy4All en dhr. Blase ons hierin steunen en tevens ons enthousiasme delen, waarderen wij heel erg. We kijken ontzettend uit naar de lancering 28 juni en hopen hiermee de aandacht voor zeldzame aandoeningen te vergroten.”  

 

Jij&iK magazine

Jij&iK magazine is een splinternieuw, spraakmakend glossy magazine, waarin op een leuke manier zeldzame aandoeningen en lifestyle met elkaar worden verbonden. Het magazine wil informatie over zeldzame aandoeningen op deze manier op een prettige manier beschikbaar maken voor iedereen. Er bestaan naar schatting zo'n 8.000 zeldzame aandoeningen, waardoor jaarlijks 1 miljoen mensen door worden getroffen. Voor een groot aantal van deze aandoeningen bestaat nog geen doeltreffende behandeling. Zoveel mogelijk kennis en ervaring delen is daarom belangrijk. Jij&iK magazine wil op unieke wijze haar steentje hier aan bijdragen.

Het magazine verschijnt vier maal per jaar en wordt door de redactie op geheel vrijwillige basis tot stand gebracht.

 

Meer informatie?

Op www.jijenikmagazine.nl vindt u meer informatie over de redactie en de inhoud van het magazine. Mocht u nog vragen hebben of een interview wensen met de redactie, kunt contact opnemen met Linda Huijgen: linda@bash-pr.nl of Monika Boon: monika@jijenikmagazine.nl.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de presentatie in het Tourist office te Alblasserdam.

 

Met hartelijke groet,

 

Team Jij&iK magazine