Fashion

Artikel Merel by Frederiek voor Jij&iK magazine

25 januari 2014 Fashion

Je koopt een schitterende tas en draagt tegelijk bij aan een goed doel. Dit klinkt mooi en dat is het natuurlijk ook! Maak kennis met Merel by Frederiek: het label dat tassen en andere lederen accessoires ontwerpt voor modebewuste, stoere en stijlvolle vrouwen. Vrouwen van de wereld, met oog voor de wereld om hen heen. Van iedere verkochte tas wordt namelijk een deel van de opbrengst geschonken aan de Merel Munt Foundation. Een stichting die bij wil dragen aan het geluk van het gehandicapte kind.

Jij & iK magazine praat met Frederiek Waninge, de oprichtster van Merel by Frederiek én de Merel Munt Foundation. Bij het interview zijn haar moeder en zusje Merel ook aanwezig. De hechte en liefdevolle band tussen de vrouwen is bijna tastbaar. Frederiek is 25 jaar, een jonge en inspirerende onderneemster. Ze vertelt over haar ontwerpen, haar meervoudig gehandicapte zusje en haar drive om de wereld van ‘de Merels’ een stukje mooier te maken.

Lees meer

Hip, jong en stoer met de tassen van Merel by Frederiek

09 augustus 2013 Fashion

Forget Louis Vuitton en Mulberry, hier is Merel by Frederiek! Mooie tassen met een mooi verhaal. 

Lees meer

Online designerpareltjes op amazon.co.uk

03 december 2012 Fashion

Current/Elliot, Armani Jeans, 7 for all mankind.. Het was al moeilijk om deze merken te weerstaan, maar nu wordt het nog makkelijker om ze in huis te halen. Amazon.co.uk gaat de concurrentie aan met de grote gevestigde modewebshops als net-a-porter en opent de online Premium Store.

Lees meer

Victoria's Secret show 2012 - to die for..

08 november 2012 Fashion

Geweldige optredens van Bruno Mars en Rihanna, angels and wings, onze Doutzen, jaloersmakende lijven... Gisteren vond de Victoria's Secret show plaats in Lexington Avenue Armory, New York . Op 4 december kunnen we het spektakel bewonderen op TV, maar op internet knallt het al van de prachtige foto's. 

Lees meer

Fiona Hering wint Grand Seigneur!

05 november 2012 Fashion

Belangrijke modeprijs, de Grand Seigneur, is dit jaar toegekend aan modejournalist Fiona Hering. Dat heeft brancheorganisatie Modint bekend gemaakt. Hering wordt gewaardeerd vanwege haar grote kennis van de internationale modebranche, vlotte taalgebruik, scherpe analyses en humor.

Lees meer