News

De Roparun: een avontuur voor het leven.

10 mei 2016 News

Tijdens het pinsterweekend zullen een aantal medewerkers van De Haan Verhuizingen deelnemen aan de Roparun. Een bijzondere estafette-loop waarbij geld in wordt gezameld voor mensen met kanker. De deelnemers lopen van Parijs naar Rotterdam. Een bijzondere loop, waar veel voorbereiding en emotie bij komt kijken. 

Lees meer

Interview met Stefan Wemmenhove (KienInvest): "Samen maken we Nederland echt een beetje schoner!"

24 juli 2015 News

Nederland beschikt over circa 250.000 locaties waar de bodem is verontreinigd. Van deze locaties zijn bijna 1.600 locaties als ‘spoedlocatie’ bestempeld. We spreken van een spoedlocatie wanneer een ecologisch verspreidingsrisico bestaat. De eigenaren van deze locaties dragen de juridische verantwoordelijkheid voor alle schade die uit de verontreiniging voortkomt en moeten deze locatie verplicht saneren. Stel, je bent eigenaar van een woning met een verontreiniging of je ontvangt een dergelijke woning uit een erfenis. De waarde van de woning en het perceel zijn aanzienlijk gedaald en het blijkt vaak onverkoopbaar. Dan zit je letterlijk met je handen in het haar. Gelukkig is hier sinds kort een oplossing voor in het leven geroepen: het Nationaal Grondzorg Plan (NGZP).

Lees meer

Interviews 'Onbekend bekender maken': maak kennis met Frederiek, Mees en Marilou!

20 februari 2014 News

Er bestaan naar schatting zo'n 8000 zeldzame aandoeningen, waardoor jaarlijks 1 miljoen mensen worden getroffen. Voor een groot aantal van deze aandoeningen bestaat nog geen doeltreffende behandeling. Zoveel mogelijk kennis en ervaring delen is daarom belangrijk. Jij&iK magazine wil op unieke wijze haar steentje hier aan bijdragen. De rubriek 'Onbekend bekender maken' laat portretten zien van kinderen met zo'n zeldzame aandoening. Wie zijn ze, wat houdt de aandoening in en wat zijn de dromen van deze kinderen? In onderstaande interviews een tipje van de sluier!

Lees meer

Artikel Online Patisserie Marijn

07 februari 2014 News

Een online patisserie, hipper en moderner wordt het niet! De drijvende kracht en initiatiefnemer van Patisserie Marijn is de veelzijdige, creatieve Marijn Huijgen (1987). Deze jonge en enthousiaste banketbakker heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het creëren van unieke en luxe producten, welke iedere keer weer verrassen. Vakkennis en passie kenmerken de snelgroeiende onderneming. Het bakken zit Marijn in de genen, zijn overgrootvader had ook al een eigen bakkerij in Alblasserdam.

Lees meer

Een wervelende nieuwsbrief? Bash regelt het!

30 december 2013 News

Het schrijven van een nieuwsbrief kost energie en tijd. Tijd die u misschien niet heeft. Hoewel het informeren van uw medewerkers en/of relaties over uw bedrijf en projecten wel een belangrijke factor is in uw marketingmix. Gelukkkig hoeft u niet met uw handen in het haar te zitten. Bash neemt u deze tijdrovende en creatieve klus graag uit handen! Wij hebben ruime ervaring in het schrijven van nieuwsbrieven voor iedere bedrijfstak: van kapsalon tot ingenieursbureau. 

Lees meer