Press releases

Persbericht: Voedselbank Alblasserdam heeft nieuwe voorzitter

11 juli 2016 Press releases

De Stichting Voedselbank Alblasserdam heeft, na geruime tijd op zoek te zijn geweest, onlangs in Carmen Valk-Struik een nieuwe voorzitter gevonden. In een half jaar tijd hebben meerdere wijzigingen in het bestuur plaats gevonden. Zo werd Henk Vis de nieuwe penningmeester en nam Jantine Stam de rol van secretaris op zich.

Lees meer

Persbericht: HD Groep en KienInvest werken samen aan schoner Nederland

24 september 2015 Press releases

Welke nieuwe functies kan dat fraaie monumentale gebouw krijgen? Wat is er allemaal mogelijk met verouderde bedrijventerreinen? Biedt een ‘vergeten’ stukje binnenstad nog onvermoede kansen? HD adviseert, ontwikkelt en realiseert op deze locaties de meest uiteenlopende vastgoedprojecten. Maar wat als zo’n unieke locatie verontreinigd blijkt te zijn? Een nieuwe samenwerking tussen HD Groep en KienInvest zorgt ervoor dat juist deze locaties zeer interessant worden voor herontwikkeling

Lees meer

Persbericht: Nederlands bedrijf levert bijdrage aan herstel natuur Vuurland

03 februari 2015 Press releases

Biologische bodemsaneerder BioSoil B.V. gaat in opdracht van de Chileense staatsoliemaatschappij ENAP ernstig vervuilde terreinen op Vuurland saneren. Het is niet de eerste keer dat BioSoil voet aan wal zet in het gebied, in 2008 hebben zij ook al een groot  aantal locaties voor de oliemaatschappij opgeruimd. De nieuwe opdracht bestaat uit circa 30 grote putten die BioSoil op speciale wijze gaat saneren.

Lees meer

Persbericht lancering Jij&iK magazine

01 juli 2013 Press releases

Persbericht lancering Jij&iK magazine met burgemeester Blase en stichting Energy4All.

Lees meer

Persuitnodiging lancering eerste nummer Jij&iK magazine

21 juni 2013 Press releases

Persuitnodiging: Op 28 juni jl. wordt het eerste nummer van Jij&iK magazine op feestelijke wijze gepresenteert in het Tourist Office te Alblasserdam.

Lees meer