Interviews 'Onbekend bekender maken': maak kennis met Frederiek, Mees en Marilou!

20 februari 2014 News

Er bestaan naar schatting zo'n 8000 zeldzame aandoeningen, waardoor jaarlijks 1 miljoen mensen worden getroffen. Voor een groot aantal van deze aandoeningen bestaat nog geen doeltreffende behandeling. Zoveel mogelijk kennis en ervaring delen is daarom belangrijk. Jij&iK magazine wil op unieke wijze haar steentje hier aan bijdragen. De rubriek 'Onbekend bekender maken' laat portretten zien van kinderen met zo'n zeldzame aandoening. Wie zijn ze, wat houdt de aandoening in en wat zijn de dromen van deze kinderen? In onderstaande interviews een tipje van de sluier!

Lees meer

Artikel Online Patisserie Marijn

07 februari 2014 News

Een online patisserie, hipper en moderner wordt het niet! De drijvende kracht en initiatiefnemer van Patisserie Marijn is de veelzijdige, creatieve Marijn Huijgen (1987). Deze jonge en enthousiaste banketbakker heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het creëren van unieke en luxe producten, welke iedere keer weer verrassen. Vakkennis en passie kenmerken de snelgroeiende onderneming. Het bakken zit Marijn in de genen, zijn overgrootvader had ook al een eigen bakkerij in Alblasserdam.

Lees meer

Artikel Merel by Frederiek voor Jij&iK magazine

25 januari 2014 Fashion

Je koopt een schitterende tas en draagt tegelijk bij aan een goed doel. Dit klinkt mooi en dat is het natuurlijk ook! Maak kennis met Merel by Frederiek: het label dat tassen en andere lederen accessoires ontwerpt voor modebewuste, stoere en stijlvolle vrouwen. Vrouwen van de wereld, met oog voor de wereld om hen heen. Van iedere verkochte tas wordt namelijk een deel van de opbrengst geschonken aan de Merel Munt Foundation. Een stichting die bij wil dragen aan het geluk van het gehandicapte kind.

Jij & iK magazine praat met Frederiek Waninge, de oprichtster van Merel by Frederiek én de Merel Munt Foundation. Bij het interview zijn haar moeder en zusje Merel ook aanwezig. De hechte en liefdevolle band tussen de vrouwen is bijna tastbaar. Frederiek is 25 jaar, een jonge en inspirerende onderneemster. Ze vertelt over haar ontwerpen, haar meervoudig gehandicapte zusje en haar drive om de wereld van ‘de Merels’ een stukje mooier te maken.

Lees meer

Een wervelende nieuwsbrief? Bash regelt het!

30 december 2013 News

Het schrijven van een nieuwsbrief kost energie en tijd. Tijd die u misschien niet heeft. Hoewel het informeren van uw medewerkers en/of relaties over uw bedrijf en projecten wel een belangrijke factor is in uw marketingmix. Gelukkkig hoeft u niet met uw handen in het haar te zitten. Bash neemt u deze tijdrovende en creatieve klus graag uit handen! Wij hebben ruime ervaring in het schrijven van nieuwsbrieven voor iedere bedrijfstak: van kapsalon tot ingenieursbureau. 

Lees meer

Een moderne organisatie vraagt om moderne mogelijkheden: maak kennis met ASVZTV!

04 november 2013 News

Wij zijn trots! Trots op de teksten die wij hebben geschreven voor het unieke project 'ASVZTV'. Een communicatiemiddel voor en door mensen met een verstandelijke beperking binnen de organisatie ASVZ. Wij mogen vast een tipje van de sluier oplichten. Hier leest u de tekst die op de homepage van ASVZTV zal verschijnen!

Lees meer