News

Een moderne organisatie vraagt om moderne mogelijkheden: maak kennis met ASVZTV!

04 november 2013 News

Wij zijn trots! Trots op de teksten die wij hebben geschreven voor het unieke project 'ASVZTV'. Een communicatiemiddel voor en door mensen met een verstandelijke beperking binnen de organisatie ASVZ. Wij mogen vast een tipje van de sluier oplichten. Hier leest u de tekst die op de homepage van ASVZTV zal verschijnen!

Lees meer

Samen beter ondernemen: een zakelijke brochure voor een ondernemerskring.

01 oktober 2013 News

De ondernemerskring van 's Gravendeel kreeg een nieuwe huisstijl, website en wervingsbrochure. Bash werd ingeschakeld om deze brochure tekstueel in te vullen. 

Lees meer

Een belevenis creëeren met een woningomschrijving. Het kan!

11 september 2013 News

Met heel veel plezier verzorgt Bash de woningomschrijvingen voor Steef! makelaars. Vernieuwende, enthousiaste en postieve teksten, die ervoor zorgen dat iedere woning net even wat meer opvalt binnen het grote aanbod op Funda. Bash en Steef proberen met haar woningomschrijvingen een 'belevenis' te creëeren. Je moet als ware het gevoel hebben dat je een digitaal rondje meeloopt door het huis. Een voorbeeldje van hoe zo'n omschrijving eruit ziet? 

Lees meer

Fysiek winkelen blijft populairder dan online shoppen.

05 juli 2013 News

Ondanks de sterke groei van webshops, zal de gemiddelde Europese consument zijn winkelgedrag de komende jaren niet snel wijzigingen, aldus internationaal vastgoedadviesbureau CBRE. Biedt dit hoop voor startende retailondernemers?

Lees meer

Promotietekst gastouderbureau Kidko

04 april 2013 News

De kinderopvangbranche staat zwaar onder druk. Gelukkig heeft gastouderbureau Kidko hier geen last van en vroeg Bash hier een promotiebericht over te schrijven.

Lees meer