Press releases

Persbericht Haarstudio Cindy Smit

05 februari 2013 Press releases

Ruim 13 jaar geleden begint Cindy Smit  in het kappersvak. Ze heeft talent en blijft naar eigen zeggen niet graag stil zitten in haar ontwikkeling. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, besluit zij in 2009 haar eigen salon te openen. Precies 4 jaar geleden, op Valentijnsdag, gaat Studio Hier en Daar officieel van start.

Lees meer

Persbericht OCA

25 januari 2013 Press releases

Onze koningin is bijna jarig en het Oranje Comite viert dit graag met haar mee. Oftewel: de jaarlijkse lampionnenoptocht komt er weer aan!

Lees meer

Persbericht magazine Jij&iK - presentatie 0-nummer

02 januari 2013 Press releases

Een glossy uitstraling, strak logo, Daphne Deckers op de cover en een vijfkoppige redactie. Op het eerste gezicht lijkt Jij&iK magazine al jaren te bestaan. Maar niets is minder waar. Op 28 januari om 11:00 vind de uitreiking van het 0-nummer plaats bij drukkerij Haveka in Alblasserdam. Dit nummer zal door de directie van de drukkerij, tevens sponsor van het magazine, aan de redactie worden overhandigd.

Lees meer

Persbericht Rivo Car Import

19 november 2012 Press releases

Het ultieme gevoel van vrijheid ervaren in een Corvette? De power voelen van een Dodge of het avontuurlijke van een Jeep? Niet langer alleen the American Dream, maar  gewoon te vinden in Alblasserdam.

Lees meer

Persbericht gastouderbureau Joanies

22 oktober 2012 Press releases

Na jarenlange ervaring als gastouder, besluit Joan niet meer vast te blijven zitten in haar ontevredenheid over de huidige gastoudercultuur en hier zelf verandering in te brengen. Hoogstaande opvang bieden tegen een baanbrekend lage prijs, dit wordt haar motto. Joanies is gevestigd in Leidschendam.

Lees meer