Stichting Voedselbank Alblasserdam

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werkt de Voedselbank samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen zij er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.
 Om de zelfredzaamheid van klanten te vergroten, werkt de voedselbank samen met lokale organisaties die klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn. 

Voor de Stichting Voedselbank Alblasserdam heeft Bash PR op vrijwillige basis een persbericht geschreven omtrent de aanstelling van een nieuwe voorzitter. Dit bericht is verschenen in diverse regionale media. 

Het Wapen van Alblasserdam

Hebben jullie 'm al gezien, de nieuwe website van het Wapen van Alblasserdam? Na de grote verbouwing in het grand cafe werd niet alleen de uitstraling van het Wapen chiquer en luxer, ook digitaal werd er een nieuwe weg in geslagen. Met veel beeldmateriaal, leuke filmpjes, snelle teksten en een strak design is dit een site waar het Wapen de toekomst mee in kan.

In opdracht van internetbureau FFWD heeft Bash de teksten verzorgt voor de complete nieuwe website. Neem gauw een kijkje op www.wapenvanalblasserdam.nl

Stepforward

Ontwikkeling een stap vooruit.. Stepforward is er voor iedere eigenaar van een woning of perceel met een verontreiniging welke maar niet verkocht raakt. Wanneer u zich in bovenstaande situatie bevindt, komt er veel op u af. U kunt het gevoel hebben vast te zitten in een situatie die niet loskomt. Stepforward wil juist in deze complexe situaties een beweging creëren, zodat er daadwerkelijk een stap vooruit kan worden gezet. Het doel van Stepforward is eenvoudig, maar doeltreffend: ze kijken samen naar oplossingen om uw situatie aan te pakken. Hierin heeft Stepforward een ondersteunende, adviserende en verbindende rol. Om dit te realiseren werkt het bedrijf samen met verschillende partners en investeerders.

Bash is de (online) communicatie partner van Stepforward in de breedste zin van het woord. Kijk op de website www.s-forward.nl voor meer informatie over het concept!

De Haan Verhuizingen

In opdracht van Internetbureau Fastforwaard ben ik sinds november 2015 als Online Marketeer aan de slag gegaan binnen De Haan Verhuizingen. 

Fastforwaard

Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, wilde internetbureau Fastforwaard de huidige dienstverlening uitbreiden met Online Marketing. Het bouwen van een website en het opzetten van social media kanalen is één ding. Het onderhouden en functioneel inzetten van deze media is vaak een tweede. Als online marketeer ben ik via Fastforwaard inzetbaar om uw online dienstverlening op te zetten, te versterken en/of uit te breiden. Denk hierbij aan het onderhouden van de social media kanalen en website, uitwerken van een content planning, ghostwriting van blogs etc. Voor meer info zie: www.fastforwaard.nl