Communicatie

Inventerra

Under construction! Meer info volgt snel - stay tuned..

MaiZon Interieur

Je huis is een reflectie van wie je bent, een plek waar jij en anderen zich prettig voelen.MAIZON Interieur bevestigt wie je bent, door je identiteit terug te laten komen in jouw interieur. Bash is trots mee te hebben mogen werken aan de nieuwe website van MAIZON en zal ondersteunen op het gebied van PR.

Haarstudio Cindy Smit

Kwaliteit bieden, meedenken met klanten, trends volgen. Dit is waar Cindy Smit (1980) in haar prachtige salon voor staat. Vanaf het moment dat zij, ruim 15 jaar geleden, haar eerste stappen zet in het kappersvak, is ze zeer gedreven en vernieuwend. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, besluit zij in 2009 haar eigen salon te openen. Op een mooie dag in februari, op Valentijnsdag, opent Studio Hier en Daar officieel haar deuren. Een salon vol comfort, luxe en sfeer. Ook kun je terecht voor diverse beauty behandelingen en professionele visagie. Cindy is tevens een veelgevraagde styliste voor fotoshoots en is meer dan eens terug te vinden in de media. Regelmatig doet zij mee aan kapperswedstrijden, zoals de welbekende Coiffure Awards. Daarnaast neemt Cindy ieder jaar deel aan verschillende cursussen en shows. Zo blijft zij altijd op de hoogte van de laatste technieken en de nieuwste trends.

Na jaren als ‘Studio Hier en Daar’ te hebben geopereerd, krijgt Cindy het gevoel dat de naam niet meer voldoet. Ze besluit deze dan ook te veranderen; Haarstudio Cindy Smit is een feit. Een nieuwe naam met een grotere herkenbaarheid, een frisse nieuwe huisstijl en onveranderde goede service. Bash heeft voor Cindy de teksten op haar nieuwe website verzorgd. Neem gauw een kijkje: www.cindysmit.nl !

Stichting Fondswerving Evenementen Alblasserdam (SFEA)

Het bevorderen van de continuïteit van een viertal geweldige evenementen in Alblasserdam. Dat is het doel van SFEA. Een onafhankelijke stichting, bomvol ervaring en met een bewezen vliegende start. SFEA staat voor Stichting Fondswerving Evenementen Alblasserdam. De stichting focust zich voornamelijk op de grotere evenementen in Alblasserdam, waaronder Koningsdag, de St. Jacobus Paardenmarkt, de Wielerronde en het Havenfestival. Daarnaast staat het bestuur van SFEA open voor het ondersteunen van nieuwe (incidentele) evenementen. Belangrijk is dat het evenement een toegevoegde waarde heeft voor Alblasserdam en daarnaast openbaar toegankelijk is.

SFEA is vernieuwend en pro-actief. Eigenschappen waar wij van houden! Bash heeft de teksten voor de nieuwe website van SFEA geschreven. Neem snel een kijkje op www.sfe-alblasserdam.nl

Jij&iK magazine

Glossy magazine Jij&iK wil het onbekende bekender en zeldzaam gewoon maken.. De focus van het magazine ligt op het thema 'zeldzame aandoeningen'. Informatie over zeldzame aandoeningen op een prettige manier beschikbaar en leesbaar maken, dat is het doel. Het lifestyle magazine volgt de nieuwste ontwikkelingen en geeft tips. Jij&iK wil laten zien dat iedereen met elkaar verbonden is en we allemaal mensen zijn zoals jij en ik. Naast nuttige informatie over zeldzame aandoeningen is er ruimte voor interviews met BN-ers, columns, aandacht voor een goed doel en een aantal shopping- en foodrubrieken.

Bash ondersteunt Jij&iK magazine momenteel door het schrijven van teksten en is verantwoordelijk voor de PR rondom het magazine.