Public Relations

Jij&iK magazine

Glossy magazine Jij&iK wil het onbekende bekender en zeldzaam gewoon maken.. De focus van het magazine ligt op het thema 'zeldzame aandoeningen'. Informatie over zeldzame aandoeningen op een prettige manier beschikbaar en leesbaar maken, dat is het doel. Het lifestyle magazine volgt de nieuwste ontwikkelingen en geeft tips. Jij&iK wil laten zien dat iedereen met elkaar verbonden is en we allemaal mensen zijn zoals jij en ik. Naast nuttige informatie over zeldzame aandoeningen is er ruimte voor interviews met BN-ers, columns, aandacht voor een goed doel en een aantal shopping- en foodrubrieken.

Bash ondersteunt Jij&iK magazine momenteel door het schrijven van teksten en is verantwoordelijk voor de PR rondom het magazine.

ASVZ TV

ASVZ is een organisatie voor zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. ASVZ vindt het belangrijk dat cliënten zeggenschap hebben over eigen leven, en informatie via de nieuwe media makkelijk toegankelijk moet worden. ASVZTV biedt hen die mogelijkheid. Hierdoor kan worden gezorgd voor ondersteuning/uitbreiding van sociaal netwerk, vergroten leefwereld, verminderen van sociaal isolement en wordt er actiever deelgenomen aan de samenleving.

Voor ASVZTV heeft Bash teksten voor de website geleverd, en daarnaast advies en ondersteuning geboden bij het tot stand komen van het PR-plan.

Gastouderbureau Kidko

Kidko stáát voor Kwaliteit in de Kinderopvang. Kidko is een jong en snel groeiend gastouderbureau. Wat zij nastreven is het leveren van optimale opvangkwaliteit tegen een eerlijke prijs, waarbij persoonlijke betrokkenheid voorop staat. Als gastouderbureau bemiddeld Kidko tussen de vraagouder en de gastouder. Laatstgenoemde biedt een flexibele vorm van opvang voor kinderen tussen 0 en 13 jaar. Deze opvang vindt plaats in de woning van de gastouder of in die van de vraagouder.

Bash ondersteunt Kidko in het schrijven van teksten en de PR rondom het gastouderbureau.

IKC de Loopplank

Een integraal kindcentrum is een plek waar kinderen van nul tot twaalf jaar de hele dag kunnen leren, spelen en zich kunnen ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit onderwijs en kinderopvang. Een integraal kindcentrum gaat een stap verder dan een brede school. Een brede school voorziet in verschillende voorzieningen voor kinderen; op een integraal kindcentrum werken deze gezamenlijk aan dezelfde doelen en in hetzelfde klimaat. Basisschool de Loopplank en kinderopvangorganisatie Wasko worden per augustus 2013 Integraal Kindcentrum de Loopplank. Eén van de eerste IKC's in Nederland.

Bash schrijft een communicatieplan voor IKC de Loopplank en zal de regionale (evt. landelijke) PR op zich nemen.

Patisserie Marijn

Patisserie Marijn is een expert op het gebied van unieke cupcakes en ambachtelijke taarten. Bent u de slagroomtaart van de plaatselijke bakker ook zo zat? Wilt u de allermooiste bruidstaart van iedereen? Benieuwd naar de nieuwste trends in de wereld van patisserie? Hier bent u aan het juiste adres.

Bash heeft de teksten voor de website van Patisserie Marijn geschreven, en is tevens verantwoordelijk voor de PR en communicatie van de patisserie.