ActiveView

ActiveView verbindt jouw bedrijf aan de dynamische mogelijkheden van IT. Met ruim twintig jaar ervaring onderscheidt ActiveView zich als geen ander binnen de markt. Het bedrijf heeft een concrete en eenvoudige visie; het leveren van uitstekende diensten. Service met een glimlach. 

Inventerra

Under construction! Meer info volgt snel - stay tuned..

Verloskundigenpraktijk Alblasserdam e.o.

Hij is in de lucht! De geboorte van een nieuwe website, ook heel bijzonder! Bash heeft teksten geschreven voor de nieuwe aanwinst van Verloskundigenpraktijk Alblasserdam e.o. Bekijk deze frisse website via www.mijnverloskundige.nl

MaiZon Interieur

Je huis is een reflectie van wie je bent, een plek waar jij en anderen zich prettig voelen.MAIZON Interieur bevestigt wie je bent, door je identiteit terug te laten komen in jouw interieur. Bash is trots mee te hebben mogen werken aan de nieuwe website van MAIZON en zal ondersteunen op het gebied van PR.

DW Pumps

Dutch Well Pumps ontwikkelt en levert ladingpompen voor de tank- en binnenvaart. De pompen zijn efficiënt en hebben een simpel ontwerp. De pompen kunnen geheel op maat worden gemaakt voor elke pompcapaciteit. DW Pumps is opgericht door een gepassioneerd team van professionals met meer dan 20 jaar ervaring in de scheepsbouw en tankvaart. Dit zorgt ervoor dat zij als geen ander weten hoe een pomp optimaal moet werken en hoe belangrijk een goede service is. Eenvoudig, efficiënt en betaalbaar: dat is Dutch Well Pumps!

Bash heeft, in samenwerking met Kader 75, teksten geschreven voor communicatie uitingen van DW Pumps